Book

Bandholm Hotel

Adresse: Havnegade 37, 4941 Bandholm  Vis kort
Område: Bandholm

Hotel | Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.

Bandholm Hotel og Ferielejligheder
Frisk havluft, udsigt over vandet og bølgeskvulp. Idyl lige ved Knuthenborg Safaripark på Nordkysten af Lolland. Smukt og herskabeligt hotel fra 1886 med nyrenoverede værelser tilbyder skønne overnatninger, i hyggelig gammel by med pakhuse og gult bindingsværk.

Restaurant og Café
I restauranten serveres gode danske retter og lækre desserter. Fadøl, cocktails og kaffe - nyd udsigten fra den overdækkede terasse med udendørsservering. Indenfor er der poolbord i hotellets lounge og café, hvor I kan nyde en drink mens pejsen knitrer.

Wellness
Afslappende massage og dejlige skønhedsbehandlinger. I Bandholm Hotel's wellness er der plads til velvære, ro og forkælelse.

Noget for børn...
Børnene kan boltre sig i baghaven med minigolf, legeplads, hoppeborg og boldbane. Indenfor er der også bordfodbold til børn og barnlige sjæle.

Bandholm Hotel har 9 standard værelser i hotellets sidebygning. Værelserne er med eget bad og toilet, skrivebord, TV og trådløst internet.

På 1. sal i hotellets hovedbygning finder I de lækre nyindrettede Superior værelser. Værelserne indeholder alle toilet & bad, TV samt trådløst internet og er individuelt indrettede på en hyggelig og charmerende måde, der gør hvert ophold til noget specielt.

Superior værelser med havudsigt
To af værelserne har udsigt mod havet og de to andre har udsigt til det smukke kastanietræ i gården eller havnegaden med de hyggelige gamle, gule bindingsværkshuse.

På Superiorgangen er der to Suiter, som hver består af to sammenhængende værelser med sofa, fjernsyn eget toilet og bad, samt op til 4 ekstraopredninger. Samtlige værelser er ikke-rygerværelser.

Bandholm Hotel har også tre dejlige ferielejligehder ca. 100 m. oppe ad Havnegade. Disse kan rumme 2- 4 personer, er med eget bad, TV og et lille the-køkken.

Der er check-ind fra kl. 14.00 til 15.00 på ankomstdagen og check-ud på afrejsedagen senest kl. 11.00. Samtlige værelser er ikke-ryger værelser. Ophold er inklusiv morgenmad.

Build: 13-01-2020 17:00:40, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-8199.cbischannel-28004 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails

Del denne side