Book

Falster Familiecamping

Adresse: Tværmosevej 2, Bregninge, 4871 Horbelev  Vis kort
Område: Horbelev

Camping | Pladsen er en lille familiedrevet campingplads i rolige, naturskønne omgivelser. Pladsen er delt op i store enhedspladser (90m2-150 m2) med godt læ. Der er også mulighed for at leje hytter i forskellige kategorier.

På pladsen er der swimmingpool, hoppepude, trampoliner, legeplads, hundeløbegård, kaniner mm. Pladsen er det ideelle udgangspunkt for vandre- eller cykelture, lystfiskeri og golf. Nærområdet er, foruden den særprægede smukke natur, spækket med små gallerier, museer og andre seværdigheder. Det tager ca. 45 min at gå til vandet, gennem fortidsmindeskoven. Man kan også vælge, at køre de 3 km. til Hesnæs strand, som er helt stenfri. Her ligger også en lille havn med en skøn fiskebutik.

Hele pladsen er omringet af høje træer. Dermed skabes der gode læforhold på hele pladsen. Pladsen er opdelt i store enhedspladser (90-150m2), med 4 enheder pr bås. Dette giver en enorm god ro ved enhederne, da det dermed kun er campisterne i samme bås som kommer kørende forbi forteltet. Alle båse er "indhegnet" med store hække som giver yderligere læ i båsene og ved selve enheden.

Trådløst internet på hele pladsen, mod betaling.
Det er gratis at medtage hund på campingpladsen.
Alle priser er inkl. miljøafgifter.

Camping kort er ikke inkluderet i prisen.
Campingkort er obligatorisk og kan købes ved ankomst.

Build: 13-01-2020 17:00:40, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8199.cbischannel-28004 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails

Del denne side