Book

Nakskov Fjord Camping hytter

Adresse: Hestehovedet 2 , 4900 Nakskov  Vis kort
Område: Nakskov

Overnatning | Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masse af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.

Pladsen er en 3 stjernet familie plads med plads til villatelte, 2 mands telte, campingvogne, campere og autocampere. Hvis focus er mere på komfort og let oppakning, har vi også luxus hytter og mindre camping hytter, samt nye fuld udstyret familietelte man kan gøre brug af.
Priserne er inklusiv miljøafgifter.
Der er gratis WiFi på pladsen

Lignende overnatning

Nakskov Fjord Camping

Nakskov Fjord Camping ligger 3 km. fra Nakskov bymidte, hvor der er masser af muligheder for at tage ud og deltage i aktiviteter og opleve med hele familien og for alle aldre.

Kragenæs Marina Lystcamp

Camping og marina i 1. række til Smålandshavet ved skov og strand med udsigt til Smålandshavet og færgefarten til de små æbleøer Fejø, Femø og Vejrø.

Bandholm Hotel

Bandholm Hotel ligger på Nordkysten af Lolland lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 minutters kørsel fra Rødby Færge og Lalandia. Med stranden og havnen som naboer, er Hotellet et ideelt overnatningssted, med mulighed for afslapning, badning og sejlads.
Build: 10-12-2019 17:15:22, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8199.cbischannel-28004 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails

Del denne side