Book

Lungholm Slot

Adresse: Rødbyvej 24, 4970 Rødby  Vis kort
Område: Rødby

Hotel | Lungholm Slot er et luksuriøst ferieslot med samlede oplevelses-og feriemuligheder for alle. Det er en særlig og meget gammel bolig, som kan dateres til 1639. Hovedbygningen er holdt i original stil og en hyggelig atmosfære.

I 2018 tilbydes der for første gang Bed & Breakfast ophold i nogle udvalgte weekender, hvor du kan nyde et hyggeligt ophold på Lungholm Slot. Køb lokale produkter med hjem fra Slotskøkkenets lille udsalg. Alle værelser har individuelle design og er af en klasse og eksklusivitet, som du ikke finder andre steder.

Lignende overnatning

Redtown Bed and Breakfast

Rødbyhavn ligger centralt for mange oplevelser i naturen.

Nysted Strand Camping

Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen !Her er der camping i særklasse med hytter imellem slanke bøgetræer og pladser til telte og campingvogne i læ, sol eller skygge.

Nysted Strand Camping og Hytteby

Fred og ro - i balance med naturen. Nysted, der ligger smukt omgivet af en rolig natur, har en af de skønneste og mest børnevenlige strande i Danmark - blot 100 m. fra campingpladsen Nysted Camping og Hytteferie har forskellige hytter - luksushytter med det hele, som et lille sommerhus.
Build: 29-11-2019 11:45:56, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8199.cbischannel-28004 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails

Del denne side