Book

PakkerI efterårsferien fra den 14.-22. oktober bliver det ekstra billigt at tage en tur i Knuthenborg. Børn op til 11 år har nemlig gratis indgang. For kun 695 kr. pr. person kan 2 voksne og 2 børn tage bilen med færgen Spodsbjerg-Tårs, besøge Knuthenborg Safaripark inkl. entré og overnatte på Hotel Søpark i Maribo med morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

Som noget helt nyt, slår 3 lollandske herregårde og et museum dørene op for en helt unik oplevelse, med dig som gæst! Oplev aristokratiets storhedstid i begyndelsen af 1900-tallet på det intime Vindeholme lystslot. Smag på dråberne fra herskabets vinkælder og få et kig ind i baronens barskab på Lungholm Slot. Fordyb dig i det unikke herregårdslandskab, når du bevæger dig gennem C.D.F. Reventlows stuer på Pederstrup herregård.

Kategorier


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side