Book

Knuthenborg Safaripark - Familiepakke inkl. færgeoverfart

Fra 695 DKK

Pris pr. person ved 2 voksne + 2 børn inkl. færge for personbil t/r, overnatning, aftensmad- og morgensmadsbuffet + éntre til Knuthenborg Safaripark

I efterårsferien fra den 14.-22. oktober bliver det ekstra billigt at tage en tur i Knuthenborg. Børn op til 11 år har nemlig gratis indgang. For kun 695 kr. pr. person kan 2 voksne og 2 børn tage bilen med færgen Spodsbjerg-Tårs, besøge Knuthenborg Safaripark inkl. entré og overnatte på Hotel Søpark i Maribo med morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

Når I bevæger jer gennem Knuthenborg Safaripark kommer I igennem 12 forskellige områder. 10 af områderne rummer dyr fra forskellige verdensdele, mens de 2 sidste er rekreative områder med fokus på park, leg og afslapning.

Åbningstiderne i Knuthenborg Safaripark 2017
11.09. - 08.10. kl. 10-16 KUN WEEKEND
14.10. - 22.10. kl. 10-17

I Knuthenborg Safaripark kan I opleve dyr fra mange steder i verden og tilbringe alt den tid I har lyst til på Naturlegepladsen og Vandlegepladsen.

Naturlegepladsen i Knuthenborgs Limpopoland er Danmarks største. Her kan I let få mange timer til at gå og her kan I med garanti få rørt kroppen! Hoppepude, vand- og sandleg, tømmerflåder, klatretårne, rutsjebaner, svævebane, balanceleg, livagtige trædyr, gynger, legehuse og drabelige hængebroer finder I alt sammen her i den gamle frugthave. Kravl, hop og kig ud fra det 8 meter høje vulkanbjerg, som er spækket med trampoliner, rutsjebaner og balanceleg.
Prøv også vores forlystelser – Congo Splash og den helt nye Kampala Express, der åbner i 2017.

Overnat på Hotel Søpark, Milling Hotels i Maribo, der har en fantastisk udsigt til den store Søndersø. Opholdet er inkl. morgenmad samt 2-retters menu/buffet.

Et besøg i Knuthenborg Safaripark skal være årets bedste dag - for alle aldre!

Billetten er gyldig til et besøg i Knuthenborg Safaripark i den annoncerede åbningstid fra den valgte dato og 8 dage frem.


Kundeservice

Ring til os: +45 699 11 651

Skriv til os: booking@nordictravel.dk

Sikker betaling online

Ingen bookingafgift


Nordic Travel

...er Visit Lolland Falster officielle samarbejdspartner og er ansvarlig for Visit Lolland Falster. Alle køb foretaget på Visit Lolland falster sker med afregning til Nordic Travel som er teknisk rejsearrangør. Nordic Travel er medlem af Rejsegarantifonden med medlemsnummer 1936.

Del denne side